در زیر توضیحاتی در مورد اقلام و لوازم مورد نیاز در واحدهای تولید قارچ را ملاحظه میفرمایید:
دستگاه رطوبت ساز: جهت انجام تهویه و رطوبت سازی در سالن های قارچ اسفاده میشود. هیتر هوای گرم: برای گرمایش واحدهای کوچک تولید قارچ که فاقد دستگاه دیگ بخار هستند مورد استفاده قرار میگیرد. میز تلقیح: ابزاری است جهت تسریع و تسهیل در عملیات کمپوست گیری که در دو اندازه کوچک و بزرگ بنا به درخواست متقاضی ساخته میشود. کنترل رطوبت: دستگاهی است که جهت کنترل اتوماتیک رطوبت سالن بر روی دستگاه رطوبت ساز نصب میشود. در دو نوع مکانیکی و الکترونیکی موجود است. تایمر 24 ساعته: برای کنترل مدت زمان تهویه بر روی دستگاه رطوبت ساز نصب میشود. در دو نوع ذخیره دار و بدون ذخیره موجود است. دماسنج: برای اندازه گیری دمای پاستوریزه دمای سالن های تولید قارچ مورد استفاده قرار میگیرد و انواع مختلفی دارد: الف) دماسنج Min & Max ساده و دیجیتالی (برای اندازه گیری دمای سالن تولید و پرورش قارچ) ب) دماسنج میله ای جیوه ای و الکلی (برای اندازه گیری دمای پاستوریزه) ج) دماسنج محیطی ساده رطوبت سنج: به منظور اندازه گیری رطوبت محیط استفاده میگردد و در سه مدل موجود است: الف) رطوبت سنج دیجیتالی ب) رطوبت سنج تر و خشک ج) رطوبت سنج عقربه ای (که مناسب سالن های قارچ نیست.) مواد شوینده و ضدعفونی کننده: جرمی سایدپی، TH4، فرمالین، بنومیل و آجر فرمالین سموم دفع آفات: سم سیپرمترین، بنزالیب و کاربندازیم انواع سم پاش های دستی و موتوری
محصولات مرتبط :
بسته آموزش پرورش قارچ
سی دی آموزش پرورش قارچ
مقالات مرتبط :
پرورش قارچ دکمه ای و صدفی
آموزش پرورش قارچ در ده جلسه
4 روش عرضه و فروش قارچ دکمه ای
برآورد هزینه و درآمد یک سالن 10 تنی در یک دوره
هزینه راه اندازی یک سالن 10 تنی پرورش قارچ
تعریف بازده در پرورش قارچ دکمه ای
برخی اصطلاحات رایج در پرورش قارچ
آشنایی با مراحل پرورش قارچ
آشنایی با سالنهای پرورش قارچ
آشنایی با تولید کمپوست
آشنای با بذر قارچ
کمپوست یا بستر پرورش قارچ
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|