دنده کباب یا کباب دنده یکی از کبابهای اصیل و خوشمزه ایرانی مخصوصا یکی از کبابهای رسمی در شهر کرمانشاه می باشد. برای آموزش تهیه این کباب خوشمزه با ما همراه باشید.

کباب دنده,کباب دنده در فر,طرز تهیه کباب دنده,کباب دنده کرمانشاهی,طرز تهیه دنده کباب,کباب دنده بره,کباب دنده گوساله,کباب دنده گوسفندی,آموزش پخت کباب دنده,دنده کباب
طرز تهیه کباب دنده
مواد لازم کباب دنده :
سیر رنده شده تازه
|
5 حبه
|
100 گرم / 120 کالری
|
روغن زیتون
|
یک قاشق سوپ خوری
|
100 گرم / 900 کالری
|
پرتقال
|
پوست رنده شده کامل
|
100 گرم / 37 کالری
|
لیمو
|
پوست رنده شده کامل
|
100 گرم / 42 کالری
|
دنده بره
|
6 عدد
|
100 گرم / 165 کالری
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
100 گرم / 0 کالری
|
پرتقال
|
یک برش برای تزئین
|
100 گرم / 37 کالری
|
طرز تهیه کباب دنده :
*. یک تابه چدنی مفرسی شکل آماده کرده و آن را روی حرارت قرار داده تا داغ شود.
*. همه مواد موجود را با هم ترکیب می کنیم (روغن زیتون، سیر، پوست پرتقال و لیمو و نمک و فلفل).
*. دنده ها را به وسیله قلم مو آغشته به مواد می کنیم.
*. آنها را داخل تابه حرارت می دهیم با برش پرتقال تزئین و سرو می کنیم.
خواص سیر :
*. ضد عفونی کننده است.خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماری ها افزایش می دهد.کرم کش است.محرک و تقویت کننده بدن است.اثر خوبی در معالجه سل دارد.خون را رقیق می کند.اثر خوبی در تنگی نفس دارد.خوردن مداوم سیر لقوه و رعشه را از بین می برد.چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین می برد و دردهای مفاصل را خوب می کند.
امیدواریم با تهیه این کباب خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
محصول مرتبط :
آکاایران
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|