۱۳۹۳/۱۱/۲۱ نوین طیور

خبرگزاریهای معتبر ژاپن، خبر دادند که کارلوس کی روش جزو گزینههای سرمربیگری این کشور قرار دارد.
اين اولين بار نيست كه از اين دست اخبار منتشر ميشود، بعد از جام جهاني هم خبرگزاريهاي مختلف از حضور او در تيمهاي مختلف نوشتند. ژاپنيها پس از بركناري آگيره مذاكرات با مربيان مختلف را آغاز كردند و درست در روزهايي كه كارلوس كی روش در خارج از ايران به سر ميبرد، خبرگزاريهاي اين كشور، از او به عنوان كانديداهاي مربيگري ژاپن ياد كردند. نكته اينجاست كه عربستانيها هم در استراليا به كی روش پيشنهاد دادند.
پس از حذف اين تيم از مرحله گروهي رقابتها، آنها از طريق واسطه خود به كارلوس كی روش پيغام دادند كه پس از جام ملتهاي استراليا هدايت تيمشان را بر عهده بگيرد. كی روش اما به پيشنهاد آنها چنين پاسخي داد: «من با ايران قرارداد دارم، اگر آنها من را نخواهند، با شما مذاكره خواهم كرد اما در حال حاضر اين كار غيرقانوني است.» حالا پاسخ او به ژاپنيها و پيشنهاد وسوسهانگيزشان همين است.
كی روش تا پايان جام جهاني ۲۰۱۸ با ايران قرارداد دارد و اين قرارداد سه مرحلهاي است؛ يعني آنها براي سه مرحله در صورت توافق كار را ادامه ميدهند؛ پس از جام ملتها، پس از مقدماتي جام جهاني و بعد از جام جهاني. حالا آنها در زمان بعد از جام ملتها هستند و با آنكه قرارداد دارند، بايد شرط و شروط هم را بپذيرند. فعلاً کارلوس كی روش پيشنهادهاي خود را داده و كفاشيان بايد پاسخ نهايياش را به اين مربي بدهد. كی روش در اين شرايط ترجيح ميدهد در ايران باقي بماند چراكه دوست ندارد چهرهاي كه از خود ساخته، در بين طرفداران ايراني خراب شود وگرنه ميتوانست بعد از جام جهاني به پيشنهاد قطريها هم پاسخ مثبت بدهد.
90tv
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|