شروع شمارش: |
1391-12-24 |
کل بازدید ها: |
39656297 |
بازدید کننده: |
38286406 |
بازدید های امروز: |
28277 |
بازدید های دیروز: |
28365 |
|
|
یانوزای: نمیتوانم در سیستم فان خال بازی کنم |
|
|
زمان: 1393/11/15 نوین طیور:
یانوزای: نمیتوانم در سیستم فان خال بازی کنم
عدنان يانوزاي، هافبک جوان منچستريونايتد مدعي شد که دوست دارد بيشتر به او بازي برسد و سيستم فان خال، کار را برايش سخت کرده است.
|
 |
|
به گزارش "ورزش سه"، بعضی روزنامهها و منابع گزارش داده بودند که یانوزای، جایی در برنامههای سرمربی هلندی ندارد و او قصد دارد در پایان فصل، ستاره جوان بلژیکی را به فروش برساند. با این حال، یانوزای در چند هفته ی اخیر به ترکیب 2-5-3 یونایتد بازگشته و چندین بازی برای تیمش انجام داده است. ولی او عنوان کرد که دوست دارد زمان بیشتری در زمین بازی کند و سیستم مورد استفاده فان خال، کار را برای او سخت کرده است. او گفت:" من از کودکی، در پست شماره 10 بازی میکردم و آنجا راحت تر هستم ولی میدانم که به عنوان بال هم میتوانم بازی کنم. ولی واقعا یک بال دفاعی نیستم. برایم خیلی سخت است زیرا بیشتر در کارهای دفاعی باید شرکت کنم و من هم مدافع نیستم. من در زیر 21 سالهها، در خط حمله بودم. بله، مقابل کمبریج از سیستم الماس استفاده کردیم و من هم به عنوان هافبک چپ بازی کردم. آنجا احساس راحتی دارم و فکر میکنم مشکلی نخواهم داشت." یانوزای در پاسخ به اینکه در آینده در کدام تیم توپ خواهد زد گفت:" بستگی دارد فوتبال چگونه پیش برود. پست مورد علاقه من، بال و شماره 10 است. بازیکنان زیادی اینجا هستند و من میتوانم در چندین پست به میدان بروم. تنها فرصت دادن در حال حاضر مهم است."
|
منبع ورزش3
.: نظر شما در مورد این مطلب:. |
|
|
|
|
|
|
|